Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vanliga frågor

Innan du anmäler dig till en resa, kurs eller ett event med oss kan det säkert dyka upp något frågetecken. Hur tränad behöver jag vara för att åka på träningsresa? Hur funkar det att resa själv? Vilka garantier har jag när jag bokar en resa med er? Detta och mycket mer ska vi försöka besvara här!

Måste man vara prenumerant på magasinet för att få resa med?

Nej, alla får resa med. Som prenumerant har du däremot ofta ett rabatterat pris!

 

Kan jag resa själv?

Ja det är många som reser själva på våra resor. Du kommer hitta nya vänner och aldrig känna dig ensam.

 

Jag reser själv, kan jag bo i enkelrum?

Ja, det tillkommer enkelrumstillägg.

 

Jag reser själv, vet jag vem jag får dela rum med?

Nej, men vi tilldelar en rumskompis som vi tror att du kommer trivas bra med.

 

Hur mycket bagage får jag ta med?

Se respektive flygbolags restriktioner på deras hemsida.

 

Hur tränad behöver jag vara för att åka på en träningsresa?

Inte tränad alls. Många reser med för att kicka igång träningen efter ett långt uppehåll. Eller så har man aldrig tränat förut och vill börja nu. Våra instruktörer anpassar träningen utifrån dig så att du blir motiverad och känner dig utmanad.

 

Behöver man vara med på alla pass på schemat?

Nej, du bestämmer själv hur många aktiviteter du deltar i.

 

Vilka garantier har jag när jag reser med er? 

På alla våra resor jobbar vi tillsammans med ett auktoriserat resebolag som är teknisk arrangör av resan. Samtliga researrangörer som vi jobbar med är försäkrade hos Kammarkollegiet, som gör dig trygg om det oväntade händer eller om resan av någon anledning inte skulle bli av. Läs mer på Kammarkollegiets hemsida.

 

Har du fler frågor än de vi besvarat här? Kontakta oss via den kontaktperson du hittar på din respektive resa, kurs eller event.