Unna dig en grym träningshelg i vackra Tällberg 14-16 okt 2022

Mitt i idylliska Tällberg ligger First Hotel Gyllene Hornet där ToppHälsa ska rocka loss med en ny härlig träningshelg i höst!
Pamela Andersson

Natursköna Dalarna och området kring Siljan är som gjort för dagar med både lugn och ro – och häftiga träningspass i de vackra omgivningarna. Vi har som vanligt välmeriterade och superpopulära träningsinstruktörer med oss som tillsammans kommer att ge dig en helg som du sent ska glömma! I höst kommer det att bli extra svettigt! Den här gången kommer nämligen träningsprofilen Madelinn Fernandez få oss att ge järnet i sina grymma boxningspass och stenhårda crossfit-pass. Kombinationen med yogainstruktören Shirin Djavidi borgar för en skön helg med tufft och mjukt i kombination. Från ToppHälsa kommer Carina Friberg att balansera upp helgen med både powerwalks och en kortare vandring i den underbara naturen i Tällberg.

Men det finns förstås tid för återhämtning också. Gyllene Hornet har en härlig inomhuspool på 20 meter, där du kan ta en simtur innan frukost eller bara koppla av i mellan passen. Här finns också ett spa för dig som vill unna sig lite extra.

Ta chansen till en annorlunda och häftig träningshelg med oss i ett av Sveriges vackraste landskap!

Här är våra ledare under helgen:

Madelinn Fernandez

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Shirin Djavidi

Shirin Djavidi är personlig tränare och yogalärare, och är en mycket erfaren ledare på träningsresor. Shirin lever och lär efter 80/20-principen och är noga med helheten i både träning och livet i sig. Hon driver även podcasten #tränamedshirin där hon pratar livet, hälsa och träning med olika profiler. Shirin föreläser också om hur vi kan hjälpa oss själva till att må ännu bättre och bli vårt bästa jag.