Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Åk till Paris och Monets trädgård med Hem & Antik den 1 - 5 juni 2023!

I utkanten av Paris ligger Sèvres porslinstillverkning och museum som också står på programmet, liksom författaren Victor Hugos vackra hem. I konstmuseet Musée Marmottan Monet får vi en introduktion till besöket i Giverny och Monets trädgård, som för många är en höjdpunkt på resan! Vidare besöker vi byn Auvers-sur-Oise och ser Vincent Van Goghs hem. Vi gör också ett unikt besök i Mobilier National Les Gobelins ateljéer för att se och lära oss hur antikviteter renoveras.

Naturligtvis blir det shopping på kända antikvitetsgatan Le Carré Rive Gauche med sina ca 125 antikvitetsaffärer och tid att fynda på Paris största och äldsta loppmarknad Marché aux Puces de Clignancourt. Utöver ovan sevärdheter kommer vi förstås åka förbi Paris mest kända ikoner som Eiffeltornet, Notre Dame, Champs Elysees, Operan, Triumfbågen, Sacre Coeur och Seines vackra kajer.

Med på resan följer en representant från Hem & Antik och reseledare är Peter Wik som studerat på Sorbonne och har sitt andra hem i Paris.

Fakta
När:
1 - 5 juni 2023
Pris: 24 495 kr för prenumeranter, 25 495 för icke prenumeranter

Allt detta ingår: 
* Flyg i ekonomiklass med SAS Stockholm–Paris t&r, flygskatter och klimatkompensation. Förandra orter vänligen kontakta Relasian.
• 4 nätter i delat dubbelrum på Hotel Ronceray Opèra 3*l inkl frukost
• Alla i programmet nämnda transfers, utflykter och entréer
• 4 frukost, 3 luncher och 2 middagar exkl dryck
• Peter Wik som svensk reseledare
• Engelsktalande lokalguide vid de olika besöken
• Representant från Hem & Antik som medföljer

BOKA OCH LÄS MER HÄR 

Vid funderingar och frågor kring resan: Ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

* Vi reserverar oss för ändringar i programmet. Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med, Relasian Travel & Event.