Träning i toppklass på Playitas 4-11 november 2022

Är träning det bästa du vet? Då borde du verkligen följa med Topphälsa till Playitas Resort på Fuerteventura. Träning och umgänge i världsklass!

När: 4-11 november 2022

Var: Playitas Resort, Fuerteventura

Pris: 14 498 kr. (Enkelrumstillägg 2500 kr).

Avreseort: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn.

Allt detta ingår:

– Flyg tur & retur

– Transfer och mat på flyget

– Boende del i dubbelrum

– Halvpension (frukost och middag)

– All träning enligt program

 

 

 

BOKA HÄR 

 

SE SCHEMAT HÄR!

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Playitas på Fuerteventura är en av ToppHälsas populäraste destinationer – och i november 2022 är vi tillbaka på plats! På Sveriges olympiska kommittés officiella träningsanläggning får du under en vecka chansen att känna dig som en stjärna tillsammans med våra instruktörer som själva har både OS- och VM-guld i bagaget.

På Playitas ryms alla - från vardagsmotionärer till elitidrottare och proffs. Här får du chansen att träna, utvecklas och komma i form i ett kvalitetssäkrat program med handplockade instruktörer. Vi erbjuder en bred och härlig variation av olika typer av gruppträning, yoga, dans, boxning, simning, landsvägscykel och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare och instruktörer – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.

Vad kan jag förvänta mig av resan till Playitas?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer och vi kryddar vårt program lite extra med sköna och grymt meriterade Topphälsa-profiler!

Du kan till exempel fysträna med OS-guldmedaljören i kanot Susanne Gunnarsson, lära dig crawla med fyrfaldiga världsmästaren Josefin Lillhage eller cykla landsväg med världsrekordhållaren över Europa, Christer Skog.

Dansproffset Freddie Nyholm får dig att svänga i härliga danspass, men utmanar dig också i både Body Combat och Body Balance. Kampsportcoachen Madelinn Fernandez finns på plats och med henne får du chansen att testa både thaiboxning och crossfit. Sara Eriksson finns på plats och kör bland annat WOD, bootcamp och core.

Här väntar också bland annat powerwalks i bergen och löpning på egen hand för de som vill.

Pamela Andersson följer med och ger oss sin inspirerande föreläsning, och om du vill prova andra sporter finns det både nybyggda padel- och tennisbanor och volleyboll i sanden som du kan testa.

Det här är en träningsresa med extra allt på en av Europas absolut finaste och största träningsanläggningar, och det finns något för alla. Både de som vill komma igång, eller testa sina gränser. Och du får förstås inte missa att återhämta dig vid någon av de fina poolerna eller bara strosa runt på det enorma området eller kanske gå till någon av de närliggande byarna. Här finns också en golfbana, och har du inga egna klubbar med dig finns det att hyra.

Alla kan vara med på resan, vi anpassar grupperna så att alla för en vecka kan få upplevelser som ger minnen för livet!

NYHET! När du bokar en resa med ToppHälsa får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson. (Ordinarie pris är 1800 kr.) Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till det för all framtid.

OBS! Fler instruktörer tillkommer.

Vi är med på träningsresan till Fuerteventura:

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg att ni kommer få känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott bl.a. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Sara Eriksson är yogaläraren, pt:n och träningsinstruktören som sprider härlig energi på sina pass. Med Sara får du utmana dig i högintensiva intervallpass, ta fram tävlingsskallen och din teamspirit på bootcamp, dansa dig lycklig, svettas under vattengympan, bygga starka mag- och ryggmuskler under core-träningen och träna på att vara här och nu under både stillsamma och flödande yogaklasser. Det gemensamma för alla klasser är att Sara kommer att utmana dig och du kommer att få skratta - helt enkelt för att det du tycker är roligt vill du göra mer av! Saras hemma är Östersund och där driver hon företaget Stark med Sara, men sedan flera år tillbaka har hon hela världen som arbetsplats. Att få möta människor på träningsresor runt om i världen är bland det bästa hon vet!

Övrig information

En handpenning på ca 2000 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

Carina Eriksson, Playitas resenär

” Att få starta dagen med solhälsning på Playitas framför en magisk soluppgång, är den bästa starten man kan tänka sig. Denna vecka innehåller allt; balans, träning, sol och bubbel, i ett och samma paket. Topphälsa har även i år fått till ett fantastiskt koncept. Känslan av att springa rakt upp i bergen till Fyren Punta La Entallada, tur och retur 15 km med bästa Topphälsa-gänget, den känslan bär jag med mig länge”

 

https://youtu.be/3SO9onDIS_E?width=940&height=470&frameborder=0&allowfullscreen=allowfullscreen&data-was-processed=true&data-mce-fragment=1https://www.facebook.com/928640353850725/videos/1121952827852809/

I samarbete med

Frågor kring resan

Mejl: sports@apollo.se eller ring: 08-519 307 07.