Häng med till Sveriges Riviera! Båstad 23-25 september 2022

Följ med oss och Apollo Sports till Sveriges Riviera, Båstad och hotell Riviera Strand på en härlig träningshelg med Kristjan Lootus, Amanda ”Mandy” Larsson och Åsa Nyvall!

 

Följ med ToppHälsa och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en härlig helg där träningsglädje och lite träningsvärk står i centrum! Hotellet ligger precis intill den långa vackra stranden, och bjuder på en blandning av elegant avkoppling och ytor som gjorda för att träna på. Här kommer vi att jobba oss svettiga, men också köra mjukare yogapass som passar alla. Tre härliga instruktörer står redo att ge dig en grym mix av hårt, svettigt och mjukt.

Med oss har vi bland annat Amanda ”Mandy” Larsson, som står bakom det framgångsrika online coachning-konceptet ”Mandyfit”, som utmanar din fysik och balans genom allt från bootcamp och tabata till HIT. 

Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus låter dig svänga runt i olika danspass där glädje och koordination står i centrum och härliga Åsa Nyvall kommer att låta dig sjunka ner i vilsamma yogapositioner både morgon och kväll.

Vi kommer förstås att träna det mesta utomhus och följa alla

rekommendationer.

OBS! SCHEMAT KOMMER INOM KORT

Om hotellet:

Hotel Riviera Strand ligger precis vid den finkorniga sandstranden, två kilometer utanför Båstad, som också kallas Sveriges Riviera. Stranden är Sveriges längsta och följer Laholmsbukten. Här kan du bada direkt från stranden men också från badbryggor under sommaren. Hotellet ligger i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Stor pool, generösa rum, enastående lounge och en restaurang med gourmetkockar.

Här finns flera ytor som gjorda för träning, dessutom ett gym och ett poolområde med flera pooler. Intill hotellet ligger Malenskogen med fina stigar och motionsspår.

Våra ledare

Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBL

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Amanda ”Mandy” Larsson driver sedan 2014 online coachning inom kost och träning och idag är hennes koncept ”Mandyfit” en av Sveriges främsta. Tillsammans med sitt team eftersträvar hon att utbilda sina klienter till att skapa en balans i livet där målet är att må bra inifrån och ut. Med flera års erfarenhet som personlig tränare, coach och instruktör har hon hjälpt 1000-tals kvinnor till just detta. Mandy har också skrivit flera e-böcker om kost och träning. Du hittar henne på mandyfit.se

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm / ToppHälsa

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa jobbar också som samtalscoach i ToppHälsa och svarar på läsarfrågor om känslor och relationer.  Tillsammans med radio- och dansprofilen Annika Sjöö har hon skrivit boken Mativation, och tillsammans med fd ToppHälsa-medarbetaren Helene Arkhem kom hon 2019 ut med boken Kärlekens Språk: din guide till lyckliga relationer.