Häng med till Sveriges Riviera! Båstad 23-25 september 2022

Följ med oss och Apollo Sports till Sveriges Riviera, Båstad och hotell Riviera Strand på en härlig träningshelg med Kristjan Lootus, Freddie Nyholm och Åsa Nyvall!

 

Följ med ToppHälsa och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en härlig helg där träningsglädje och lite träningsvärk står i centrum! Hotellet ligger precis intill den långa vackra stranden, och bjuder på en blandning av elegant avkoppling och ytor som gjorda för att träna på. Här kommer vi att jobba oss svettiga, men också köra mjukare yogapass som passar alla. Tre härliga instruktörer står redo att ge dig en grym mix av hårt, svettigt och mjukt.

Med oss har vi bland annat Freddie Nyholm som utmanar din fysik och balans genom allt från Bootcamp, Body Combat och Balance. 

Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus låter dig svänga runt i olika danspass där glädje och koordination står i centrum och härliga Åsa Nyvall kommer att låta dig sjunka ner i vilsamma yogapositioner både morgon och kväll.

Vi kommer förstås att träna det mesta utomhus och följa alla

rekommendationer.

OBS! SCHEMAT KOMMER INOM KORT

Om hotellet:

Hotel Riviera Strand ligger precis vid den finkorniga sandstranden, två kilometer utanför Båstad, som också kallas Sveriges Riviera. Stranden är Sveriges längsta och följer Laholmsbukten. Här kan du bada direkt från stranden men också från badbryggor under sommaren. Hotellet ligger i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Stor pool, generösa rum, enastående lounge och en restaurang med gourmetkockar.

Här finns flera ytor som gjorda för träning, dessutom ett gym och ett poolområde med flera pooler. Intill hotellet ligger Malenskogen med fina stigar och motionsspår.

Våra ledare

Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBL

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa svarar på frågor om välbefinnande i Topphälsa och har skrivit flera böcker, bland annat Kärlekens Språk tillsammans med Helene Arkhem, som sålt till flera länder.