Yogaretreat på mysiga Krägga Herrgård 22-23 oktober 2022

Unna dig två dagars återhämtning och låt dig inspireras i en magisk miljö på Krägga Herrgård i höst – cirka 45 minuter från Stockholm

Helgen bjuder på yoga, med fokus på styrka och rörlighet men också mer avslappnade yinyoga där du kan vila dig i form. Dessutom kommer du få prova på meditationer och lyssna på en inspirerande föreläsning som ger dig nycklar till en hållbar och hälsosam vardag. Krägga Herrgård är känd för sina fina omgivningar, sin goda mat och trevliga personal. Här känner du dig hemma direkt. När du checkar in, kan du välja att placera din telefon i en liten låda vid receptionen – bara om du vill, alltså. Vi kommer träna på att vara mindful för att hitta lugn & ro. Det är du värd! Med oss till Krägga Herrgård har vi två erfarna yogainstruktörer som kommer dela med sig av allt de kan kring hälsa, kost och träning. Det här vill du inte missa!

 

Här ser du programmet för yogaretreaten  

Om ledarna:

Michaela Liebhardt

Michaela Liebhardt är, yoga - och pilatesinstruktör, utbildad ayurveda kostrådgivare och arbetar även som säljare på Sommarnöjen, arkitektritade hus. Hälsa är hennes största passion och att få influera människor till en hälsosam livsstil som passar varje enskild person. Hon kommer bjuda på sina kunskaper i ayurveda och sätta ihop insidan och utsidan med hjälp av yogan.

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.

 

 

 

 

Dessutom ingår fri entré till Krägga Sjöspa. Läs mer här:

https://www.kragga.se/weekend-stockholm/sjospa

Sjö-spat är lika härligt och lika uppskattat på vintern som på sommaren. Det är inte ovanligt att man badar i Mälaren mitt i vintern (definitivt i bubbelpoolen) då den vedeldade sjöbastun har en lucka i golvet (med stege) där man kan ta ett dopp.