Foto: Andreas Eklund

Grym träningshelg på Skepparholmen 29-30 oktober 2022

Ge dig själv en riktigt powerboost i höst när vi är tillbaka på vackra Skepparholmen. Pusha dig själv till nya nivåer och testa något du kanske aldrig provat förr på ToppHälsas träningshelg på fantastiska Skepparholmen Nacka i Stockholms skärgård!

Pamela Andersson

Fakta

NÄR: 29-30 oktober, 2022

VAR: Skepparholmen Nacka, utanför Stockholm.

PRIS: 3 800 kr

DETTA INGÅR: Boende, del i dubbelrum (enkelrumstillägg 200 kr), alla måltider (ej dryck), tillgång till spa på lördagkväll, alla träningspass efter program. 

 

BOKA HÄR 

Har du fastnat i gamla träningsvanor och inspirationen tryter? Då lovar jag att energin kommer tillbaka efter vår träningshelg. Vi har nämligen laddat upp med ett grymt gäng som både kommer att få dig att skratta och svettas! Eller vad sägs om glädjespridaren och Let’s Dance-profilen och vinnaren Kristjan Lootus, som tar dig runt i olika härliga dansstilar. Glädjen går i taket när Kristjan kör igång sina medryckande pass. 

David ”D-Flex” Seisay utmanar dina muskler och din kondition med sina pass, och du hinner gå igenom hela kroppen under helgen. 

Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du lägger nivån själv och våra grymma coacher finns där för dig hela helgen.

Kristjan och D-Flex står redo för en härlig träningshelg!

På lördagen bjuder dessutom Pamela Andersson på sin uppskattade och inspirerande föreläsning innan vi äter en underbar 2-rätters middag i den KRAV-certifierade restaurangen. Kvällen avslutas med egentid i hotellets omtalade spaavdelning. ToppHälsas deltagare har på kvällen ensam tillgång till Skepparholmens spaavdelning som fått utmärkelsen Årets SPA 2017. Så passa på att njuta av bastun och den vackra utomhuspoolen med en härlig utsikt över skärgården tillsammans med nyfunna vänner. Hotellet ligger vackert beläget i Stockholms innerskärgård och du tränar i en naturskön och välgörande miljö i skandinavisk anda.

Hoppas vi ses!

Allt detta får du:

– Boende på lyxiga Skepparholmen - del i dubbelrum (enkelrumstillägg: 300:-)

– Frukost, lunch, middag

– Tillgång till Skepparholmens fantastiska spaavdelning på lördagkväll

– Tillgång till det nybyggda gymmet

– Alla danspass 

– Alla Body Fit-pass

– Föreläsning med Pamela Andersson

 

HÄR SER DU SCHEMAT FÖR HELGEN:

PROGRAM

LÖRDAG 29/10

09.00 Välkomstfika (fri parkering för de gäster som kommer med bil).

09.30-09.45 ToppHälsa hälsar välkommen. Kom ombytt då första passet körs direkt efteråt.

09.45–10.45 Body Fit med David ”D-Flex” Seisay

10.45-11.00 Vattenpaus

11.00-12.00 Jive med Kristjan Lootus

12.00-14.00 Brunchbuffé

14.00–14.50 Upper Body med D-Flex

15.00 Incheckning på hotellrummet/Fika

15.20-16.10 Salsa med Kristjan

16.20-17.00 Kombopass med Kristjan och D-Flex – här kommer det att gå undan!

18.00-20.00 2-rätters middag (Förrätt & Varmrätt) Vänligen återkom i god tid med eventuella kostallergier.

20.00-22.00 Entré till spa med pooler, gym, bastu och relax. Lån av handduk och tofflor ingår. 

 

SÖNDAG 30/10

07.30-08.00 Vi väcker kroppen med en lugn powerwalk

08.00-09:15 Frukostbuffé

09:15-10.15 Lower Body med D-flex 

10.15-11.00 Ni som vill duscha hinner göra det här innan ni checkar ut. Utcheckning senast kl 11.00

11.00-12.00 Föreläsning med Pamela Andersson

12.00-12.45 Vi avslutar helgen med en härlig discodans med Kristjan

12.45-14.00 Brunchbuffé

14.00 ToppHälsa tackar för sig/Hemresa

 OBS! Vi reserverar oss för ändringar i schemat

 

Foto: Jan_Ronnund

Om ledarna:

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen och är en av Sveriges mest kända PT. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Mikael Persbrandt inför Hamilton-filmerna, Sofia Helin inför rollen i Bron och Sverrir Gudnason inför rollen som Björn Borg i filmen Borg.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Hitta hit:

Färdväg med bil från Slussen i Stockholm eller Essingeleden via Södra länken i Stockholm

Kör väg 222 mot Nacka/Gustavsberg. Efter ca 1 mil passeras Skurubron, följ 1 km därefter avtagsskyltarna mot Orminge. Följ sedan skyltar Hasseludden och kör Hasseluddsvägen ca 2 km till Skepparholmens grindar på höger sida. Restid från Slussen är ca 20 minuter. Kostnadsfri parkering på Skepparholmen Nackas område.

Övrigt:

Vi vill att du som gäst ska kunna känna dig trygg när du vistas hos oss. Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet. Skepparholmen Nackas ledord för din säkerhet är ansvarsfullt, hållbart & omtänksamt. Vi följer Folkhälsomyndigheten och VISITA:s rekommendationer.