Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Följ med till grekiska träningspärlan Levante på Rhodos 24 sept - 1 okt 2023

Äntligen åker vi tillbaka till sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust. Hotellet ligger bara 30 minuter söder om Rhodos Stad och erbjuder ett fantastiskt läge precis intill stranden.

Här kommer vi att yoga, cykla landsväg, träna i den nybyggda WOD-boxen, dansa och även ha crawlkurser i den 25 meter långa träningspoolen med både startpallar och linor för dig som drömmer om att bli en hejare i vattnet. 

Klara instruktörer är grymma Madelinn Fernandez som kommer att köra både boxning, thaiboxning, kettlebell, hiphop-yoga och crossträning och Pasi Salonen som har flera SM-medaljer i triathlon och kan det mesta om både löpning, cykling och simning. 

Även grymma José Nunez kommer att vara med och köra sitt populära koncept Moveoo. 

Regerande världsrekordhållaren på cykel över Europa, Christer Skog, tar dig runt på landsvägscykel där du kan utforska den vackra naturen på Rhodos och glädjespridaren Pamela Andersson finns med och kör sin berömda och berörande föreläsning.

Hotellet har också två nybyggda padelbanor, sex tennisbanor och mycket vattensport att erbjuda. Kanske testa SUP, kajak eller windsurfing en dag? Här finns också ett häftigt och stort poolområde där du kan vila mellan passen.

Innan pandemin var resan en favorit bland av våra deltagare, och för de som vill testa att cykla landsväg går flera av nybörjarturerna till Anthony Quinns Bay som är ett måste för alla som åker med på den här träningsresan till Rhodos.

Bukten är döpt efter en Hollywood-stjärna och är lika glittrande som Oscarsgalan. Anthony Quinn var den stora Hollywood-stjärnan som belönades med två Oscarstatyetter för bästa biroll på 50-talet men är kanske mest känd för filmerna Kanonerna på Navarone och Zorba. Kanonerna på Navarone spelades delvis in på den bukt som i dag ligger som en naturskön pärla, och som fick namnet efter den stora stjärnan. Den lilla viken kantas av berg och klippformationer och bjuder på turkosgrönt vatten och fotovackra vyer. Anthony Quinn ska ha blivit så betagen att han köpte området kring viken, eller om han fick den i gåva av byborna (meningarna går isär) och i dag räknas den till en av Rhodos vackraste stränder. Kärlekssagan mellan skådespelaren och det grekiska folket fick dock inte ett lyckligt slut när myndigheterna tog tillbaka viken men namnet består.

Träningsresan till Rhodos ligger i slutet av september vilket gör att här är mindre turister än vanligt och när vi kommer fram går det utmärkt att avsluta den 34-40 långa cykelturen från vårt hotell Levante Beach Resort med ett dopp!

OBS! Flera instruktörer tillkommer

Träningsresa

Levante, Rhodos

NÄR: 24 sept-1 okt 2023

VAR: Hotell Levante – powered by Playitas, Rhodos.

PRIS: 14 998 kr

Detta ingår: Flyg tur och retur, transfer, alla måltider på flyget, boende med del i dubbelrum, halvpension, alla träningspass och föreläsningar enligt program.

 

BOKA HÄR

 

*Veckans program kommer snart

Boende på hotell i toppklass:

Vi bor på sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust som ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, cardioträning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel med Christer Skog.

Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från Toppträningsresor finns på plats med dig hela veckan.