Följ med och träna på natursköna La Pared 17-25 april 2023

Natursköna La Pared på Fuerteventura har allt för en aktiv semester – yoga, boxning, danspass, funktionell träning eller varför inte testa surfing för första gången?

Pamela Andersson

La Pared – powered by Playitas är platsen för dig som gillar aktiv semester och samtidigt vill ha en lugn och rofylld träningsvecka vid havet. Hotellet har ett unikt avskilt och rofyllt läge på Fuerteventuras västkust i den lilla byn La Pared, ca 6 kilometer nordväst om Costa Calma. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfning. Omgivningarna är perfekta för vandring, yoga, och cykling och på hotellet finns flera utrymmen för olika aktiviteter att välja på. 

Här kan du komma i din bästa form med legendariska fd. landslagskanotisten Susanne Gunnarsson och känna på fightingspirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez. Du kan också träningsdansa med Kristjan Lootus, känd från Let´s Dance. Vi kommer även att köra tuffare konditions- och fyspass och på kvällarna får du lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer, bland annat Pamela Andersson som bjuder på sin berörande föreläsning.

OBS fler instruktörer tillkommer

Foto: Jesper Andersson

OBS! Pris från: 11 998:-

1000:- i rabatt vid bokning innan 31/12, ordinarie pris 12 998:-

 

NÄR: 17-25 april (STO) och 18-25 april (CPH) 2023

VAR: La Pared, Fuerteventura

PRIS: 12 998 kr (enkelrumstillägg 2000 kr)

INGÅR: Flyg tur & retur, mat på flyget, halvpension, del i dubbelrum, alla pass enligt schema.

 

BOKA HÄR

 

SCHEMAT KOMMER SNART.

 

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Apollo.

 

OBS! Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mejl ca 2 veckor före avresa.

Vem kan åka med?

Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för ett enkelrum.

Boendet

La Pared powered by Playitas är ett sport- och surfhotell beläget på sydvästra kusten av Fuerteventura och 6km från byn La Pared. 

Hotellet ligger ungefär 400 meter till sandstranden La Pared som är internationellt känt för det perfekta stället för dem som gillar vattensporter. Det är inte för inte det brukar kallas för Europas Hawaii.

Här kan du prova på flera olika vattensporter som t.ex kitesurfing, SUP, vindsurfing och tennis, fotboll och basket. Det finns även möjlighet att prova på mountainbiking, landsvägscykel, köra 4-hjulingar och Segways. 

På hotellet finns det ett gym med en fin utsikt över det bergiga lavalandskapet med stora panoramafönster. På hotellområdet finns det en mellanstor pool där det även brukar arrangeras mysiga chillout-kvällar. Och intill poolen finner du en poolbar och restaurang som serverar enklare grillmat. Annars har hotellet restaurang och en bufférestaurang. 

La Pared erbjuder så långt det går lokala och ekologiska produkter i sin matlagning och har även en egen ECO-garden. 

Efter en dag med träningar finns det möjlighet att koppla av i bastun eller i den uppvärmda jacuzzin. Dessutom möjlighet för att boka massage eller fysioterapi.

Foto: Jesper Andersson

Våra ledare

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot och en av våra framgångsrikaste kvinnliga idrottare genom tiderna i Sverige. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med i de största tv-sportproduktionerna som bland annat Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Pamela Andersson, Kristjan Lootus och Susanne Gunnarsson är med på resan. Foto: Privat / ToppHälsa

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Madelinn Fernandez tillsammans med ToppHälsas Pamela Andersson. Foto: Privat / ToppHälsa

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Foto: Pamela Andersson / ToppHälsa
Foto: Apollo / ToppHälsa