Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Bontravel i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator
Foto: Pamela Pamela

Ny powerhelg på härliga Körunda 29 april-1 maj 2022!

Är du redo för en ny grym powerhelg på Körunda? Det är vi! Vi har laddat med exvärldsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand!
Pamela Andersson

Missa inte vår härliga träningshelg på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm. I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning och svettiga träningspass för hela kroppen. Exvärldsmästaren i thaiboxning och stuntmannen från flera Hamilton-filmer, Rickard Nordstrand, finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Har du aldrig testat boxning så får du verkligen chansen att hitta en ny rolig och svettig träningsform! Vi utlovar både skratt och träningsvärk den här helgen!

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och på den populära bastuflotten, där du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner. 

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

OBS! Flera instruktörer tillkommer!

NYHET! När du bokar en resa med ToppHälsa får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson. (Ordinarie pris är 1800 kr.) Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till det för all framtid.

OBS! HELGENS SCHEMA KOMMER SNART

Hopp från bryggan! Foto: Pressbilder

OM LEDARNA:

Rickard. Foto: Hanna Bouveng / Hanna Bouveng

RICKARD NORDSTRAND

Rickard Nordstrand är exvärldsmästare i thaiboxning och flerfaldig svenska mästare i Muay Thai. Han jobbar också som stuntman och har varit med i flera svenska filmer, bland annat i ”Hamilton – I nationens intresse”, ”Hypnotisören” och ”Hamilton – men inte om det gäller din dotter” då han var stuntman för Mikael Persbrandt. Rickard driver också två gym i Stockholm.