Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Häng med på träning i toppklass på Playitas 3-10 november 2023!

Playitas Resort på Fuerteventura är en av våra populäraste destinationer – och i november är vi tillbaka på Sveriges olympiska kommittés officiella träningsanläggning,

Här får du under en vecka chansen att känna dig som en stjärna tillsammans med våra instruktörer som själva har både OS- och VM- guld i bagaget. Du kan till exempel fysträna med OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson, lära dig crawla med fyrfaldiga världsmästarinnan Josefin Lillhage eller cykla landsväg med världsrekordhållaren över Europa, Christer Skog.

Dansproffset Freddie Nyholm får dig att svänga i härliga danspass, men utmanar dig också i både Body Combat, Body Balance och bootcamp. Vi kommer att boxas, köra core, HIT, bootcamp och gå powerwalks i bergen och mycket mycket mera.

Kampsportcoachen Madelinn Fernandez finns på plats och med henne får du chansen att testa både thaiboxning samt crossfit och härliga Lena Järpsten kör yogan på både förmiddag och kvällen och stor också för veckans knasige pass; Bollywood-dansen!

Här väntar också bland annat powerwalks i bergen och löpning på egen hand för de som vill.

Pamela Andersson följer med och ger oss sin inspirerande föreläsning, och om du vill prova andra sporter finns det både nybyggda padel- och tennisbanor och volleyboll i sanden som du kan testa.

OBS! Fler instruktörer tillkommer.

FAKTA OM RESAN

När: 3-10 november 2023

Var: Playitas Resort, Fuerteventura

Pris: 14 498 kr. (Enkelrumstillägg 2500 kr).

Avreseort: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn.

Allt detta ingår:

– Flyg tur & retur

– Transfer och mat på flyget

– Boende del i dubbelrum

– Halvpension (frukost och middag)

– All träning enligt program

 

BOKA HÄR:

 

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Apollo.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

 

BONUS! När du bokar en resa med ToppTräningsresor får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson efter resan. Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till det för tre månader.

Det här är en träningsresa med extra allt på en av Europas absolut finaste och största träningsanläggningar, och det finns något för alla. Både de som vill komma igång, eller testa sina gränser. Och du får förstås inte missa att återhämta dig vid någon av de fina poolerna eller bara strosa runt på det enorma området eller kanske gå till någon av de närliggande byarna. Här finns också en golfbana, och har du inga egna klubbar med dig finns det att hyra.

Alla kan vara med på resan, vi anpassar grupperna så att alla för en vecka kan få upplevelser som ger minnen för livet!

Vi är med på resan

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg att ni kommer få känna på vad fightingspirit är på riktigt!

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare och hon ansvarar för ToppTräningsresors (fd ToppHälsa) resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15-åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott bl.a. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

 

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.