Se ABBA Voyage med M-magasin i London den 9-12 december 2022!

Ny spännande resa till London där vi ska gå och se ABBA Voyage, en digital show! Nyheten om ABBA’s återförenande och albumsläpp i höstas, blev en världsnyhet och glädjen bland fansen var enorm! Vi ska nu se den spännande ABBA showen och dansa loss till gamla och nya låtar! Ett garanterat minne för livet!

På programmet står också den omåttligt populära musikalen Hamilton som är berättelsen om den unga man som från fattig gick till att bli den som för alltid förändrade Amerika; Alexander Hamilton. Det är berättelsen om dåtidens Amerika som framförs till en härlig blandning av hip-hop, jazz, blues, rap och R&B.

Vi ska också lära oss mer om det brittiska kungahuset och besöka Londons officiella residens; Kensington Palace. Här har flera kungligheter bott men det magnifika slottet är kanske mest känt som hem till Diana, prinsessan av Wales. Hon gick från rodnande tonåring till att bli en av världens mest fotograferade kvinnor fram till sin tragiska död 31 augusti 1997. Alla ”The Crown” entusiaster kommer att få sitt lystmäte då vi ska se de brittiska kronjuvelerna i Jewel House i det historiska Tower of London. Vidare besöker vi vackra Victoria & Albert Museum och konstgalleriet National Gallery. Resan avslutas med den brittiska klassikern afternoon tea i elegant miljö! Så ladda inför några dagar fulla av glädje, nostalgi och gemenskap!

Reseledare är populära Peter Wik och som vanligt följer en representant från M-magasin med och skämmer bort oss!

 

FAKTA OM RESAN
Datum
: 9–12 december 2022.
Pris pren/Bonnier News Locals titlar: 19 195 kronor
Pris övriga: 20 195 kronor
Enkelrumstillägg: 3 095 kronor

 

DETTA INGÅR:
• Klimatkompenserade flygresor i ekonomiklass med SAS Stockholm Arlanda – London Heathrow t&r. För andra avreseorter vänligen kontakta Relasian.
• 3 nätter i delat rum på Strathmore Hotel 4* inkl frukostbuffé
• Alla i programmet nämnda utflykter, besök och entréer
• 3 frukost, 1 afternoon tea, 1 lunch, 1 middag exkl dryck
• Peter Wik som reseledare
• Representant från M-magasin 

BOKA OCH LÄS MER HÄR 

Vid funderingar och frågor kring resan: Ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

* Vi reserverar oss för ändringar i programmet. Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med, Relasian Travel & Event.