Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Bontravel i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Resa i faraoernas land med M-magasin den 29 november - 5 december 2022!

Spännande resenyhet med M-magasin! Äventyret börjar i Kairo med de imponerande pyramiderna i Giza samt världens största staty Sfinxen.

Vyn av dessa fantastiska byggnadsverk kommer att etsa sig fast i vårt minne för all framtid! Vi besöker förstås Egyptiska Muséet med de världsberömda föremålen från Tutankhamons grav och ansiktsmasken i rent guld. Vidare med flyg till Luxor för att se Karnaktemplet, en av världens största platser för gudadyrkan genom tiderna. Här ligger också mytomspunna Konungarnas dal där omkring 60 faraogravar hittills upptäckts.

Vi besöker också Hatchepsuts tempel, drottningen som blev farao och regerade i drygt 20 år. Åter i Kairo ser vi Citadellet, ett medeltida islamiskt fort, och därefter shoppar vi loss på världsberömda basaren Khan El-Khalili. Resan i Egypten avslutas med en middagskryssning på Nilen med traditionell musik och dans.

Med på resan är populära reseledaren Peter Wik och från M-magasin följer Amelia Adamo med. Som vanligt på M-resorna njuter vi av livet och skämmer bort oss tillsammans!

FAKTA OM RESAN
Datum
: 29 nov - 5 dec 2022.
Pris prenumeranter: 29 995 kronor
Pris övriga: 31 995 kronor

DETTA INGÅR:
* Flyg i ekonomiklass med Turkish Airlines Stockholm–Istanbul-Kairo t&r, flygskatter och klimatkompensation. För andra orter vänligen kontakta Relasian.
• Inrikesflyg i ekonomiklass Kairo-Luxor t&r
• 6 nätter i delat dubbelrum inkl frukost på hotellen specificerade ovan eller likvärdigt hotell
• Alla i programmet nämnda transfers, utflykter och entréer
• 6 frukost, 4 luncher och 3 middagar exkl dryck
• 1 vattenflaska per person/dag
• Peter Wik som svensk reseledare
• Engelsktalande lokalguide i Egypten
• Amelia Adamo som medföljande från M-magasin

BOKA OCH LÄS MER HÄR 

Vid funderingar och frågor kring resan: Ring Elisabeth Karlsson på 0720-44 15 53 eller maila elisabeth@relasian.com

* Vi reserverar oss för ändringar i programmet. Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med, Relasian Travel & Event.