Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Bontravel i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Trädgårdens rum - en designkurs med Hannu Sarenström 5-6 mars 2022

Drömmer du om att förändra eller nyskapa i din trädgård? Under två intensiva dagar, på Margretetorp Gästgiveri i norra Skåne, får du ta del av Hannu Sarenströms kunniga och entusiastiska vägledning och långa erfarenhet av trädgårdsdesign. Utifrån egna idéer och Hannus guidning skissar vi fram underlag att ta med hem och förverkliga. Ingen erfarenhet krävs! Vi njuter också av goda måltider i en härlig miljö.
Hannu Sarenström

 

Dag 1 ANKOMST – FÖREDRAG AV HANNU – LUNCH – EGET ARBETE – MIDDAG

Vi startar dagen med välkomstfika kl 10.00. Därefter håller Hannu Sarenström ett föredrag om trädgårdsdesign och visar bilder från sina egna projekt. Han delar med sig av sina tankar kring hur man kan skapa rumslighet och siktlinjer i trädgården och hur man får till långsiktighet och evig blomning. Han tipsar också om växtval, perenna samplanteringar och lämpliga träd och buskar. 

Efter lunchen fortsätter Hannu att berätta om trädgårdens rum och planteringar, och vi tar en bensträckare och eftermiddagsfika. Därefter blir det tid för eget arbete, då vi skissar på tänkta projekt och funderar över växtval och anläggning, handledda av Hannu. På kvällen serveras middag och dagen avslutas med att Hannu berättar om sitt nya trädgårdsliv i Danmark.

Dag 2 FRUKOST – EGET ARBETE – LUNCH – AVSLUTNING

Efter frukost fortsätter vi att jobba med våra skisser fram till lunch. Därefter avrundar Hannu i ett samtal där vi får chansen att ta del av varandras tankar, idéer och projekt.

 

Med på kursen är även Allt om Trädgårds Karina Brozinic.