Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Bontravel i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Träna med ToppHälsa i Porto Myrina i Grekland 29 maj - 5 juni 2022

Årets nyhet heter Porto Myrina – powered by Playitas, och ligger precis vid havet på ön Limnos.

Här kan du passa på att möta sommaren tillsammans med våra stjärninstruktörer Oscar Jöback, Maria Bild från Let´s Dance och OS-stjärnan Susanne Gunnarsson. Även underbara yogaläraren Åsa Nyvall och härliga Sara Eriksson finns på plats för att guida er igenom en vecka med både dans, HIT, Bootcamp, funktionell träning, core, yoga och mycket, mycket annat! 

Vi har förlagt en härlig träningsvecka i ett naturskönt område där vi ska njuta av sol, bad och grym träning. Hotellet är nyrenoverat och har ett superläge nära den fina sandstranden. Följ med och hitta ditt bästa jag innan den ”riktiga” semestern startar!

Porto Myrina ligger på ön Limnos och Greklands åttonde största ö. Hotellet som kommer att vara vår bas under veckan ligger i grönskande omgivningar och bara en kort promenad från staden Myrina, som är en pittoresk och charmig grekisk småstad.

Här kommer vi att kunna erbjuda aktiviteter för alla, både till land och till havs. 

Apollos Power by Playitas-hotell garanterar högsta klass på sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och är speciellt lämpat för tränings- och proffsmotionärer. Bara en sån sak!

Foto: GLOBALSHOTS.CO.UK / GLOBALSHOTS.CO.UK

Hotellet har bland annat ett nybyggt gym med fria vikter, maskiner och cardiomaskiner, utrustat enligt Svenska Olympiska kommitténs krav på olympisk träningsstandard. Men vi kommer förstås att erbjuda härlig träning med våra egna proffsiga instruktörer!

Hotellet har också tre nybyggda padelbanor och två tennsbanor och i cykelcentret finns mountainbike att låna och landsvägscykel att hyra. Vattensporter som inkluderas är stand up paddle board och kajak. Här finns också en multicourt för fotboll och basket samt en plan för beachvolley. Löp-och cykelrundor liksom vandringsleder finns utmärkta i närområdet. 

Och mellan eller efter passen passar det ju bra att njuta av stranden och poolen, eller varför inte testa spat eller en behandling?

 

 

Om ledarna

Maria Bild känns igen från populära Let's Dance där hon tävlat många år och dessutom vunnit tillsammans med Måns Zelmerlöw. Maria har 11 SM-medaljer, varav 4 SM-guld och driver en egen dansskola i Nacka, utanför Stockholm. Hon är dessutom både styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör inom bland annat aerobics, funktionell styrka, träning för gravida, pilates, basic yoga och SOMA move.

Oscar Jöback är en grym träningsprofil som gett ut flera böcker om träning och motivation. Han är utbildad Master Trainer för Les Mills (Body Pump, Body Combat och Body Balance). 2006 blev han utnämnd till Årets instruktör i Storbritannien, och tre år senare fick han samma utmärkelse i Sverige. Oscar jobbar i dag som personlig träning och kognitiv samtalsterapeut i sitt eget företag. Han kör också föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

 

 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

 

 

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation, och tillsammans med fd ToppHälsa-medarbetaren Helene Arkhem kom hon 2019 ut med boken Kärlekens Språk: din guide till lyckliga relationer.

 

 

Sara Eriksson är yogaläraren, pt:n och träningsinstruktören som sprider härlig energi på sina pass. Med Sara får du utmana dig i högintensiva intervallpass, ta fram tävlingsskallen och din teamspirit på bootcamp, dansa dig lycklig, svettas under vattengympan, bygga starka mag- och ryggmuskler under core-träningen och träna på att vara här och nu under både stillsamma och flödande yogaklasser. Det gemensamma för alla klasser är att Sara kommer att utmana dig och du kommer att få skratta - helt enkelt för att det du tycker är roligt vill du göra mer av! Saras hemma är Östersund och där driver hon företaget Stark med Sara, men sedan flera år tillbaka har hon hela världen som arbetsplats. Att få möta människor på träningsresor runt om i världen är bland det bästa hon vet!