Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Det blir också några härliga kanotpass med OS-mästarinnan i kanot, Susanne Gunnarsson.
Det blir också några härliga kanotpass med OS-mästarinnan i kanot, Susanne Gunnarsson.
Det blir också några härliga kanotpass med OS-mästarinnan i kanot, Susanne Gunnarsson.
Det blir också några härliga kanotpass med OS-mästarinnan i kanot, Susanne Gunnarsson.

Träna med ToppTräningsresor i Porto Myrina i Grekland 28 maj - 4 juni 2023

Nyheten från i våras Porto Myrina – powered by Playitas blev en succé och därför kör vi förstås en ny resa 2023!

 Vi har förlagt en härlig träningsvecka i ett naturskönt område där vi ska njuta av sol, bad och grym träning. Hotellet är nyrenoverat och har ett superläge nära den fina sandstranden precis vid havet på den grekiska ön Limnos. 

Här kan du passa på att möta sommaren tillsammans med våra stjärninstruktörer Oscar Jöback, Maria Bild från Let´s Dance och OS-stjärnan Susanne Gunnarsson. Underbara yogaläraren Åsa Nyvall finns på plats för att guida er igenom en härlig vecka på bästa sätt.

På plats finns också Pamela Andersson som ansvarar för resan och kör powerwalk på morgnarna och ger sin berörande föreläsning en av kvällarna.

Du kan också räkna med både dans, HIT, Bootcamp, funktionell träning, core, yoga, kanot och mycket, mycket annat! Följ med och hitta ditt bästa jag innan den ”riktiga” semestern startar!

Porto Myrina ligger på ön Limnos och är Greklands åttonde största ö. Hotellet som kommer att vara vår bas under veckan ligger i grönskande omgivningar och bara en kort promenad från staden Myrina, som är en pittoresk och charmig grekisk småstad.

Här kommer vi att kunna erbjuda aktiviteter för alla, både till land och till havs. 

Apollos Power by Playitas-hotell garanterar högsta klass på sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat och är speciellt lämpat för tränings- och proffsmotionärer. Bara en sån sak!

Foto: GLOBALSHOTS.CO.UK / GLOBALSHOTS.CO.UK

Hotellet har bland annat ett nybyggt gym med fria vikter, maskiner och cardiomaskiner, utrustat enligt Svenska Olympiska kommitténs krav på olympisk träningsstandard. Men vi kommer förstås att erbjuda härlig träning med våra egna proffsiga instruktörer!

Hotellet har också tre nybyggda padelbanor och två tennsbanor och i cykelcentret finns mountainbike att låna och landsvägscykel att hyra. Vattensporter som inkluderas är stand up paddle board och kajak. Här finns också en multicourt för fotboll och basket samt en plan för beachvolley. Löp-och cykelrundor liksom vandringsleder finns utmärkta i närområdet. 

Och mellan eller efter passen passar det ju bra att njuta av stranden och poolen, eller varför inte testa spat eller en behandling?

 

När: 28 maj - 4 juni 2023

Var: Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos, Grekland.

Pris: 13 998 kr. Enkelrumstillägg: 3500 kr.

Allt detta ingår: 

– Flyg tur & retur

– Transfer

– Mat på flyget

– Boende med del i dubbelrum

– Halvpension

– All träning och föreläsningar enligt program.

 

Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Apollo.

 

BOKA HÄR! 

 

SE 2022 ÅRS PROGRAM HÄR

 

OBS att programmet kommer att ändras.

 

BONUS! Vid alla resor du bokar hos oss ingår kostprogrammet: ”Ät bra – må bra!” i Aumlas app!

När du bokar en resa med oss får du tillgång till kostprogrammet ”Ät bra  - Må bra!” i Aumlas app under 3 månader helt kostnadsfritt. Programmet är skapat av den populära dietisten Sofia Antonsson som ger dig kunskap, inspiration och recept direkt i appen. Med förslag på inköpslistor & veckomenyer blir det enkelt att äta god och hälsosam mat som ger dig bra energi och ökar ditt välmående! 

Om ledarna

Maria Bild känns igen från populära Let's Dance där hon tävlat många år och dessutom vunnit tillsammans med Måns Zelmerlöw. Maria har 11 SM-medaljer, varav 4 SM-guld och driver en egen dansskola i Nacka, utanför Stockholm. Hon är dessutom både styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör inom bland annat aerobics, funktionell styrka, träning för gravida, pilates, basic yoga och SOMA move.

Oscar Jöback är en grym träningsprofil som gett ut flera böcker om träning och motivation. Han är utbildad Master Trainer för Les Mills (Body Pump, Body Combat och Body Balance). 2006 blev han utnämnd till Årets instruktör i Storbritannien, och tre år senare fick han samma utmärkelse i Sverige. Oscar jobbar i dag som personlig träning och kognitiv samtalsterapeut i sitt eget företag. Han kör också föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

 

 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

 

 

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation, och tillsammans med fd ToppHälsa-medarbetaren Helene Arkhem kom hon 2019 ut med boken Kärlekens Språk: din guide till lyckliga relationer.

 

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!