Ge dig själv en powerboost på Körunda 21-23 okt 2022

Missa inte vår härliga träningshelg på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm.
Pamela Andersson

I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning, dansliknande svettiga träningspass som Zumba och AfHo, men också avslappnande yoga. Grymma Madelinn Fernandez finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Har du aldrig testat boxning så får du verkligen chansen att hitta en ny rolig och svettig träningsform! Vi utlovar både skratt och träningsvärk den här helgen! Hon har sällskap av grymma zumbainstruktören och glädjespridaren Mohamed ”Mommo” Ragragui och yoga och Soma move-instruktören Mia Rodhborn som hjälper dig att mjuka upp både muskler och sinnet morgon och kväll. 

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och på den populära bastuflotten, där du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner. 

Körunda har också helt nybyggda padelbanor som du kan köra på om du vill mellan passen!

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning.

OM VÅRA LEDARE:

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. Följ henne på Instagram: Miarodhborn

Mommo tillsammans med ToppHälsas Pamela Andersson.

Mohamed ”Mommo” Ragragui är gruppträningsinstruktör och leder klasser i Les Mills Bodyjam, Cx work och Grit Series. Han är också zumbainstruktör och det är i den rollen han rest runt i USA och varit verksam i event samt presenterat klasser på det stora zumbakonventet, med över 6000 deltagare, som äger rum varje år i Florida Orlando. Mommo ger allt och du kommer att känna sann dansglädje, pressa dig själv i högintensiv intervallträning eller stärka din core och stabilitet. Mommos mål är att du ska få både glädje och resultat av varje pass och upptäcka att du kan mycket mer än du trodde. Vare sig det handlar om utmanande danssteg eller antal burpees.