Kristjan Lootus kommer med oss till Körunda!
Kristjan Lootus kommer med oss till Körunda!

Ge dig själv en powerboost på Körunda 21-23 okt 2022 OBS! Nu finns schemat uppe!

Missa inte vår härliga träningshelg på underbara Körunda, 30 minuter utanför Stockholm, med Kristjan Lootus, Madelinn Fernandez och Mia Rodhborn.

Pamela Andersson

I de vackra omgivningarna, mitt emellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma hos-känsla. Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning, dansliknande svettiga träningspass till härlig musik, men också avslappnande yoga. Glädjespridaren Kristjan Lootus kommer med att få dig att svänga runt i flera olika danser, och grymma Madelinn Fernandez finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Har du aldrig testat boxning så får du verkligen chansen att hitta en ny rolig och svettig träningsform! Vi utlovar både skratt och träningsvärk den här helgen! Duon har sällskap av härliga yogainstruktören Mia Rodhborn som hjälper dig att mjuka upp både muskler och sinnet morgon och kväll.

Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och på den populära bastuflotten, där du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner. 

Körunda har också helt nybyggda padelbanor som du kan köra på om du vill mellan passen!

Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning.

NÄR: 21 -23 oktober 2022

PRIS: 4 995 kr/person 

VAR: Körunda Hotell och Konferens,

30 min utanför Stockholm

Detta ingår:

- Boende (del i dubbelrum)

- Frukost, lunch och middag

- Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten

- Alla våra tränarledda träningspass

 

BOKA HÄR 

 

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Körunda Hotell.

 

NYHET! När du bokar en resa med ToppHälsa får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson. (Ordinarie pris är 1800 kr.) Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till det för all framtid.

SCHEMAT FÖR HELGEN:

FREDAG 21 OKT 

Från 15.00 Incheckning

15.30-15.45 Körunda och Topphälsa hälsar alla välkomna. Kom träningsklädda!

15.50-16.30        Thaiboxning med Madelinn Fernandez

16.40-17.20             Salsa med Kristjan Lootus

17.30-18.30              Medicinsk yoga med Mia Rodhborn

19.30                        Gemensam middag

LÖRDAG 22 OKT

07.30-08.30 Yoga (Mia)

08.30-10.00 Frukost

10.00-10.45             Thaiboxning (Madelinn)

11.00-12.00               Cha cha (Kristjan)

13.00-15.00 Gemensam lunch och egen relax

15.00-15.45      Thaiboxning (Madelinn)

15.45-16.15              Litet mellanmål

16.15-17.00      70-tals disco (Kristjan)

17.10-18.10 Medicinsk yoga (Mia)  

19.30                       Gemensam middag

SÖNDAG 23 OKT

07.30-08.30          Soma Move (Mia)

08.30-10.00          Frukost

10.00-10.45  Thaiboxning (Madelinn)

11.00-11.50          Jive (Kristjan)

Från 12.30   Lunch och utcheckning/ ToppHälsa tackar för helgen

(Vi reserverar oss för ändringar i schemat)

OM VÅRA LEDARE:

Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBL

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. Följ henne på Instagram: Miarodhborn