1 AV 2
2 AV 2
Foto: Nationalmuseum / Nationalmuseum pressbild/ BMB

Höstfest med Allt om Mat och Fredrik Eriksson den 11 nov 2022!

Festlig middag på oerhört vackra Nationalmuseum. Vi börjar klockan 18.00 då Allt om Mats Ulla Karlström och Fredrik Eriksson, en av Sveriges mest erfarna och prisbelönta kockar och krögare, hälsar alla välkommen.

Fredrik Eriksson har tillsammans med Allt om Mat satt ihop en unik fyrarätters meny med svenska råvaror och hållbarhet i fokus. Fredrik Eriksson och Ulla Karlström kommer att guida oss genom middagen och diskutera framtidens mat.

Med på middagen är Henrik Stridh vd på Äppelriket som lär oss mer om svenska äpplen och självklart är det svenska äpplen representerade i kvällens meny. Marcus Jansson vd för Sveriges minsta mejeriförening Gäsene Mejeri kommer att ge oss smakprov & kunskap om svensk ost, ett rent hantverk från början till slut.

Till middagen serveras väl valda viner (alkoholfria alternativ finns såklart) från Nigab.

VÄLKOMMEN DEN 11 NOVEMBER!

Ulla Karlström

I samarbete med:

På grund av rådande situation har vi justerat våra avbokningsvillkor. Du har möjlighet att avboka din plats fritt fram till 60 dagar innan arrangemanget, alltså senast 30 september 2022. Därefter är biljetten inte längre återbetalningsbar. Skulle arrangemanget ställas in till följd av restriktioner eller annat som är utom vår kontroll som arrangör, återbetalas hela beloppet.