Foto: Christer Hoglund

Bli en hejare i spåret med Teknikens Världs resa till Sunne 18-20 nov 2022

Satsar du på Vasaloppet i 2023? Eller vill du dra till Italien och testa något av de andra stora loppen som Marcialoga? Kanske vill du bara maxa din teknik? Häng med på Teknikens Värld första skidhelg i värmländska Sunne! PS! Du får provköra elbilar också!

Pamela Andersson

Vi bor på grymma Selma Spa i Sunne och skidar i Torsbys skidtunnel där alla proffsen brukar hålla till. Vi har flera instruktörer på plats med före detta förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog i spetsen. Christer är också världsrekordhållare på cykel genom Europa och i vintras slog han och Måns Möller rekord genom att bli de första som skidade tio Vasalopp på tio dagar i rad. Så är det någon som kan lära dig att åka snabbt och ta nästa steg i din åkning så är det Christer!

Så här ser man ut efter tio Vasalopp i rad.

Christer har bland annat tränat Daniel Tynell till tre Vasaloppssegrar, och kommer att guida i testlabbet i Torsby som han själv var med och byggde upp en gång i tiden. (Vi säger inte hur länge sen det var…) Men de flesta av våra stora skidåkare på senaste tiden har gjort sina tester där! Och du kan också ta chansen! Du kan på plats testa din kondition och få koll på dina pulszoner och veta var din maxgräns går då Coach Skog också erbjuder VO2Max- och laktattester (till extra kostnad.) Till det får du dessutom ett personligt träningsupplägg så att du kan förbättra din tid på något lopp eller bara för att se proffsigare ut i spåret.

Vi lovar att du kommer att se proffsigare i spåret än Teknikens Världs chefsredaktör Marcus Engström... Foto: Patrik Lindgren / Expressen Lifestyle

OS! På plats kan du också provköra Volkswagens elbilar före afterskin! Vi tar med oss ett gäng bilar från VW som du får möjlighet att provköra på plats i Sunne! Sen kan du ställa alla frågor du vill om dem till oss på afterskin. Missa inte det!

Fakta

NÄR: 18-20/11 2022

PRIS: 6800 kr (enkelrumstillägg 300 kr/natt). 

VAD INGÅR: Boende del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, tillgång till spa, föreläsning, vallningsteknik, guiden i testlabbet och alla skidpass i Torsby skidtunnel. (VO2Max- och laktattester till extra kostnad)

 

BOKA HÄR:

 

OBS! Schemat för helgen kommer snart.

Vår supercoach:

Coach Skog.

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA, Team Exspirit i Wisma Ski Classics, Saudiarabien, Sveriges Paralympiska skidlandslag och flera individuella åkare som t ex Daniel Tynell (som vann Vasaloppet tre gånger) och tjecken Martin Koukal som han tränade till ett individuellt VM-guld på 50 km och VM-brons. Utöver skidor är Christer regerande världsrekordhållare på cykel genom Europa och 2021 slog han tillsammans med komikern Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio Vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och formtoppning och har forskat på höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också om hållbar träning och sitt sätt att lyckats få sina adepter att bli bäst när det gäller.