1 AV 2
2 AV 2
Foto: Kerstin Broström och Tallink Silja

ÄNDRING! Mer information om Lyckokryssningen den 2-3 oktober 2022 kommer inom kort.

VI HAR PRECIS FÅTT INFORMATION OM BYTE AV BÅT. MER INFORMATION INOM KORT LÄGGER VI UPP HÄR SÅ SNART VI VET MER. Stockholm den 29 juli 2022.

Efter 3 års uppehåll tar chefredaktör Åsa Lundegård och Amelia Adamo på sig kaptensmössorna igen och hälsar välkommen till ett oförglömligt dygn med spännande gäster. För 17:e gången!

Med oss åker Stina Ekblad, Malou von  Sivers, Maria Lundqvist, Carl Jan Granqvist, Karsten Thurfjell, Hilde Löfqvist, Hugo Tham och vår Glitterära Salong.

Vi äter, dricker, umgås och underhålls. Häng med du också!

 

Skådespelaren Stina Ekblad om sin självbiografi om hur poesi blandas med vardagen. Det blir ett passionerat tal till yrket, skönheten och ordet

Vem har inte programledaren Malou von Sivers träffat? Alla och nu är det dags för oss att ta del av Malou efter 10.

Skådespelaren Maria Lundqvist kan allt, sjunga, skriva och uppträda. Här kommer det att handla om livet, det goda, det mörka, det dugliga och lite återvändsgränder. 

Det svenska matundret Carl Jan Granqvist och Karsten Thurfjell berättar om hur det kom sig att vi lagar så mycket bra mat i Sverige. De är också proffs på vin.

Hilde Löfqvist, kvinnoläkare med hormoner som specialitet. Så förbättrar du din livskvalitet. Vilka hormoner ska vi äta, hur mycket och varför?  Det kommer Hilde svara på.

Att dansa är inte bara glädje, Hugo Tham pedagog, musikalartist men framför allt dansare berättar om hur han får seniorer att må bättre framför allt för de med kognitiv svikt. Ta en svängom med honom och du blir garanterat gladare. 

Vår Glitterära Salong med Amelia Adamo, Susanne Hobohm och Agneta Ljungman överraskar med träffsäkra och humoristiska aktualiteter.