Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Bontravel i ett bättre anpassat format?

Mobil Tablet Dator

Andalusien med M-magasin 10-14 oktober 2022!

Ny feelgood resa med M-magasin till soliga Spanien i höst! Resan börjar i Granada med det mäktiga Alhambra palatset som är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. et är en av Spaniens mest besökta sevärdheter och ligger på en platå vid foten av Sierra Nevada.

Här i bergen mitt emot Alhambra föddes flamencon och vi ska förstås gå på flamencoshow och se kvinnorna i sina färgglada folkloreklänningar med volanger.

Vidare ska vi ut på en naturskön vandring i nedre delarna av Sierra Nevada. Vi utgår från den vitkalkade byn Capileira för att vandra genom det vackra landskapet till byn Pampaneira där vi njuter av en god lunch på stadens torg.

Vi avslutar resan i Andalusiens pärla Malaga som också är Picassos födelsestad. Vi går på museum, hänger på stranden, åker katamaran ute till havs och får naturligtvis tid att shoppa för den som vill. En resa full med kultur, spännande historia, naturskön vandring och läcker spansk mat!

Med oss under hela resan har vi vår svenska reseledare och som vanligt följer en representant från M-magasins med oss.

FAKTA OM RESAN
Datum
: 10-14 oktober 2022.
Pris prenumeranter: 19 995 kronor
Pris övriga: 21 995 kronor

BOKA OCH LÄS MER HÄR 

 

Vid funderingar och frågor kring resan: Maila Kerstin Broström på kerstin.brostrom@mag.bonnier.se

* Vi reserverar oss för ändringar i programmet. Resan arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med, Relasian Travel & Event AB.