Åk med på ToppHälsas skidhelg i Sunne 20-22 jan 2023

Lutar det åt ett skidlopp i vinter? Eller vill du bara lära dig grunderna i längdskidåkning? För tolfte året i rad åker vi till värmländska Sunne och kör vår populära skidhelg.

Pamela Andersson

Vi bor på härliga Selma Spa där vi njuter av både yoga, bad och behandlingar mellan skidpassen. Skulle det bli en snöfattig vinter åker vi till Torsbys tunnel där både nybörjare och elitåkare samsas. (Till extra kostnad).

ToppHälsas skidläger är anpassade för att alla ska kunna vara med. Vi har flera instruktörer på plats med före detta förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog i spetsen. Christer är också världsrekordhållare på cykel genom Europa och 2021 slog han och komikern Måns Möller rekord genom att bli de första som skidade tio Vasalopp på tio dagar i rad. Så är det någon som kan lära dig att åka skidor eller ta nästa steg i din åkning så är det Christer! Kanske siktar du själv på ett eller flera skidlopp i vinter? Kanske vill du maxa din teknik? Eller så är du nybörjare eller bara åkt någon säsong. Det spelar ingen roll för här finns det plats för alla! Under passen delar vi in deltagarna i flera olika grupper, du väljer själv på vilken nivå du vill köra. Du får också lära dig hur du ska valla skidorna så att du får både glid och fäste. Så kom med oss!

NÄR: 20-22/1 2023

PRIS: 5995 kr (enkelrumstillägg 300 kr/natt). 

VAD INGÅR: Boende del i dubbelrum, frukost, lunch, middag, tillgång till spa, föreläsning, vallningsteknik och alla skidpass i programmet. (OBS! Vid eventuell skidtunnel tillkommer kostnad för biljett.)

 

BOKA HÄR 

 

Schemat kommer snart!

 

BONUS! När du bokar en resa med oss får du tillgång till kostprogrammet ”Ät bra - Må bra!” i Aumlas app under 3 månader helt kostnadsfritt. Programmet är skapat av den populära dietisten Sofia Antonsson som ger dig kunskap, inspiration och recept direkt i appen. Med förslag på inköpslistor & veckomenyer blir det enkelt att äta god och hälsosam mat som ger dig bra energi och ökar ditt välmående!

Ledare under helgen:

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA, Team Exspirit i Wisma Ski Classics, Saudiarabien, Sveriges Paralympiska skidlandslag och flera individuella åkare som t ex Daniel Tynell (som vann Vasaloppet tre gånger) och tjecken Martin Koukal som han tränade till ett individuellt VM-guld på 50 km och VM-brons. Utöver skidor är Christer regerande världsrekordhållare på cykel genom Europa och 2021 slog han tillsammans med komikern Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio Vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och formtoppning och har forskat på höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också om hållbar träning och sitt sätt att lyckats få sina adepter att bli bäst när det gäller.

Tony Duberg är den cyklande läkaren som har världsrekordet på cykel över Europa tillsammans med Christer Skog och Måns Möller. Han är också en duktig skidåkare och var bland annat med på flera av sträckorna under Christers och Måns världsrekord på Vasalopp under 2021. Tony är läkare inom allmänmedicin och utbildad inom idrottsmedicin. Han var under flera år en av tidningen ToppHälsas experter och svarade på frågor som rör sjukdomar, skador och idrottshälsa. Tony är också en gudabenådad sångare och spelar både piano och gitarr.