Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Om Bontravel

Bontravel erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Magazines & Brands. Bontravel är en del av Bonnier News.

Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2018.

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss på Bontravel, skriv till oss i chattrutan nere till höger eller maila oss på bontravel@mag.bonnier.se

Bontravels klimatarbete

Vår intention är att kunna erbjuda läsarresor som är klimatsmarta eller går att klimatkompensera fullt ut. Vi driver idag ett klimatarbetet i nära samarbete med våra samarbetspartners, tekniska arrangörer inom resor. Vi har nedan tagit fram en egen klimatpolicy samt en kvalitetssäkring av våra samarbetspartners klimatarbete.

Klimatpolicy

Redan idag kan du som reser med Bonnier News Lifestylegruppen välja att kompensera för den klimatpåverkan din resa innebär, något som är möjligt att göra via samtliga samarbetspartners, antingen direkt i samband bokningen eller via certifierade klimatkompensationstjänster såsom Zero Mission.

Klimatkompensation är ett sätt att reglera vår miljöpåverkan, men för att på sikt driva en hållbar reseverksamhet ser vi även över vart vi reser, hur vi reser och vad vi erbjuder på plats på våra resor.

Vi har sedan länge inom Bonnier News Lifestyle erbjudit en stor andel resor inom Sverige men har som avsikt att utöka det antalet ytterligare.

En annan nyckelfaktor i frågan är hur vi reser. På sikt är vår ambition att i största möjliga mån resa med mer klimatsmarta transportmedel såsom tåg och buss samt att planera resorna på ett sätt som gör det möjligt.

Vi säkerställer via våra samarbetspartners att arbeta med klimatfrågor på plats på de destinationer vi besöker för att minska klimatpåverkan i största möjliga mån.