Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Följ med oss och träna vid Röda Havet 22-29 mars 2023!

Vi åker tillbaka till Afrikas största sporthotell vid Röda Havet och tränar med superinstruktörer. Resan är all inclusive.

Egypten och Hurghada tog träningssverige med storm innan pandemin och är tillbaka i ny skepnad som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurgahada. Under veckan får du jobba med både musklerna och hjärnan och utmana dig i allt från bootcamp, HIT, core, dans och yoga till att lära dig crawla i den olympiska bassängen. Såklart med några av Sveriges bästa instruktörer! Här får du dansa loss ordentligt med danskungen Kristjan Lootus känd från Let’s Dance. Härliga Freddie Nyholm finns med och kommer bjuder både Body Combat och Balance, bootcamp och nostalgiska aerobicspass! Grymma Rebecca Ekström kör Soma Move och Soma Mind, Freepower, Stark Kropp och har dessutom två löppass. Med på resan är också José Nunez som kommer med sitt eget koncept Moveoo och utmanar dig att tänka nytt med sina träningspass. Gunilla Siljebäck Melin lär dig att crawla så det står härliga till och Topphälsas Pamela Andersson leder powerwalk på morgonen och inspirerar dig med sin gripande föreläsning. Allt är möjligt! 

OBS! Pris från: 11 498:- 

1000:- i rabatt vid bokning innan 31/12, ordinarie pris 12 498:-

 

När: 22-29 mars (Göteborg, Köpenhamn) 23-30 mars (Stockholm).

Var: Hotell Aqua Vista, Hurghada, Egypten.

Pris: 12 498 kr (enkelrumstillägg 2500 kr).

Detta ingår: Flyg t o r, måltider på planet, transfer, del i dubbelrum, alla måltider (all inclusive), alla träningspass enligt schema, föreläsningar.

 

BOKA HÄR

 

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Apollo.

 

OBS Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mejl ca 2 veckor före avresa.

 

BONUS! Vid alla resor du bokar hos oss ingår kostprogrammet: ”Ät bra – må bra!” i Aumlas app!

När du bokar en resa med oss får du tillgång till kostprogrammet ”Ät bra  - Må bra!” i Aumlas app under 3 månader helt kostnadsfritt. Programmet är skapat av den populära dietisten Sofia Antonsson som ger dig kunskap, inspiration och recept direkt i appen. Med förslag på inköpslistor & veckomenyer blir det enkelt att äta god och hälsosam mat som ger dig bra energi och ökar ditt välmående!

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. För simmare (både motionssimmare, proffssimmare och triathleter av alla dess slag) finns en olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt och följer standard för olympisk träningsnivå. Crawlkurserna med Gunilla Siljebäck Melin  ingår förstås i priset!

Här finns också två tennisbanor och tre padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel.

Våra ledare 

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Gunilla Siljebäck Melin har aldrig slutat simma och tävlar själv än idag. Hon instruerar alla åldrar, från babysim, barn, skolelever till vuxna och crawlkurser. Målet är alltid att det ska kännas tryggt och roligt att simma och utvecklas. Gunilla är också licensierad tränare i Life Kinetik, en unik träningsform för hjärnans utveckling.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under veckan kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass; Soma Mind, Soma Move, Stark Kropp och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll. Hon kör även två löppass.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!