Följ med oss och träna vid Röda Havet 22-29 mars 2023

Vi åker tillbaka till Afrikas största sporthotell vid Röda Havet och tränar med superinstruktörer. Resan är all inclusive.
Pamela Andersson

Egypten och Hurghada tog träningssverige med storm innan pandemin och är tillbaka i ny skepnad som sport- och träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa och hälsar gamla och nya deltagare välkomna till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista – Powered by Playitas i Hurgahada. Under veckan får du jobba med både musklerna och hjärnan och utmana dig i allt från bootcamp, HIT, core, dans och yoga till att lära dig crawla i den olympiska bassängen. Såklart med några av Sveriges bästa instruktörer! Här får du dansa loss ordentligt med danskungen Freddie Nyholm som också kommer att bjuda både Body Combat och Balance. Med på resan är också José Nunez som kommer med sitt eget koncept Moveoo och utmanar dig att tänka nytt med sina träningspass. Gunilla Siljebäck Melin lär dig att crawla så det står härliga till och Topphälsas Pamela Andersson leder powerwalk på morgonen och inspirerar dig med sin gripande föreläsning. Allt är möjligt! OBS! Flera instruktörer är på ingång!

Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. För simmare (både motionssimmare, proffssimmare och triathleter av alla dess slag) finns en olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt och följer standard för olympisk träningsnivå. Crawlkurserna med Gunilla Siljebäck Melin  ingår förstås i priset!

Här finns också två tennisbanor och tre padelbanor och vi har flera turer med landsvägscykel.

Klara ledare (fler ledare tillkommer snart)

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Gunilla Siljebäck Melin har aldrig slutat simma och tävlar själv än idag. Hon instruerar alla åldrar, från babysim, barn, skolelever till vuxna och crawlkurser. Målet är alltid att det ska kännas tryggt och roligt att simma och utvecklas. Gunilla är också licensierad tränare i Life Kinetik, en unik träningsform för hjärnans utveckling.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!