Foto: Charlotte Nilsson

En strålande träningshelg på vackra Kosta Boda Art Hotel 4-6 nov 2022

Sällan har vi haft en vackrare träningshelg på programmet!

Pamela Andersson

I höst återkommer vi till magiska Kosta Boda Art Hotel, mitt i glasriket i Småland, med ännu en grym träningshelg. Här kommer vi att träna i en prisbelönt miljö designad av Kosta Bodas formgivare och med en hyllning till svensk glaskonst. Glaset är förstås den röda tråden i all design, och alla rum är unikt inredda. Under helgen kommer du att få träna dig svettig tillsammans med härliga tränaren José Nunez, grundare av egna konceptet Moveoo, dansa dig lycklig med tidigare Let’s dance-vinnaren Annika Sjöö och testa nya träningsformer med personliga tränaren Rebecca Ekström som kör både Soma mind, Soma move och Freepower.

Mellan träningarna kan du njuta i hotellets berömda spa som är designat av den kända glaskonstnären Kjell Engman. Här kan du vila musklerna i en av de fantastiska poolerna som till och med har en konstutställning – under vattnet! Du kan också testa en av hotellets prisbelönta behandlingar. Hotellet ligger dessutom i direkt anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Outlet, så det finns förstås chans till härlig shopping (till betydligt billigare priser än i butik) under helgen också!

När: 4–6 november 2022.

Var: Kosta Boda Art Hotel. 

PRIS: 4 945kr (enkelrumstillägg 900 kr).

Detta ingår: Boende (del i dubbelrum), helpension (ej dryck), alla träningspass, tillgång till spa.

Det här får du: 

Moveoo

Alla danspass

Soma move

Soma mind

Freepower

Kroppskontroll

 

BOKA HÄR

 

* Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Kosta Boda Art Hotel.

 

NYHET! När du bokar en resa med ToppHälsa får du gratis tillgång till Aumlas onlineprogram ”Ät bra – Må bra!” av leg dietisten och IBS-experten Sofia Antonsson efter resan. (Ordinarie pris är 1800 kr.) Onlineprogrammet ger dig konkreta råd, recept och övningar som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och ditt välbefinnande. Programmet är designat för att pågå under 8 veckor, men du väljer själv i vilken takt du vill genomföra det då du får tillgång till det för all framtid.

Schema Kosta Boda Art Hotel höst 2022

FREDAG 4 NOVEMBER

15.00-15.30 Incheckning

15.45-16.00 Samling och presentation av helgen. Kom ombytta eftersom det första passet startar direkt efteråt

16.00-16.50 Let´s Afro med Annika Sjöö

17.00-17.50 Kroppskontroll med Rebecca Ekström

18.30-20.00 Gemensam tvårättersmiddag i Linnea Art Restaurant

20.00-22.00 Spaentré

LÖRDAG 5 NOVEMBER

07.00-08.00 Soma Mind (Rebecca)

08.00-09.30 Frukost

09.30-10.30 Let´s Jive med Annika Sjöö 

10.40-11.30 Moveoo: Handduksfys med José Nunez

12.00 Lunchbuffé i Linnéa Art Restaurant

13.30-14.30 Schlagermix med Annika Sjöö

14.40-15.40 Moveoo: Viktfys med José Nunez

15.50-16.50 Soma Move (Rebecca)

16.50. Lättare mellanmål

17.00-19.00 Spaentré

19.30 Gemensam tvårättersmiddag i Linnea Art Restaurant

SÖNDAG 6 NOVEMBER

07.00-08.00 Soma Mind (Rebecca)

08.00-09.00 Frukost

09.00-10.00 Moveoo: Mixfys med José Nunez

10.10-11.00 Freepower med Rebecca Ekström

11.00 Lättare mellanmål

11.15-12.15 Moveoo: Gummibandsfys med José Nunez.

13.00 Utcheckning

13.30 Lunch och avtackning

(Vi reserverar oss för ändringar i schemat)

Hotellet vackra glasbar.

Om ledarna:

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm

Annika Sjöö är en välkänd träningsprofil med dans som sin specialitet. Under många år var hon med och tävlade i Let´s Dance där hon 2009 vann med världens starkaste man, Magnus Samuelsson. Hon har ett stort matintresse och är diplomerad kostrådgivare och har skrivit flera böcker om både mat och träning. I dag jobbar hon också som en i Morrongänget på Mix Megapol.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass; Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

Passbeskrivningar Moveoo

MOVEOO-GUMMIBANDSFYS

Ett varierat, utmanande och samtidigt tillåtande och lustfyllt fyspass där hela kroppen får jobba med såväl styrka som kondition. Upplägget gör att du som deltagare kan anpassa ditt motstånd efter förutsättningar och behov. Passet är fyllt med övningar, tankar och reflektioner som du direkt kan inspireras av till ditt hem eller gymträning. 

MOVEOO-HANDDUKSFYS

Ett pass som överaskar även den träningsvana med alla olika funktionella övningar. Upplägget är för hela kroppen men fokus ligger på ben, rumpa, höft och core. Ett pass fyllt med dynamiska utmaningar som alla kan anpassa efter förutsättningar. Efter passet har du fått övningar som du kan använda i din hemträning eller som komplement till den träning du gör normal på gym. 

MOVEOO-VIKTFYS

Ett pass som utmanar såväl tankar som beteenden inom traditionell styrketräning. Upplägget är för hela kroppen men med fokus på core, rygg och överkropp. Övningarna och det nyfikna ledarskapet skapar en kreativ träning som du direkt kan använda dig av i din övriga träning. 

MOVEOO-MIXFYS

Här samlar vi ihop godbitarna av de tidigare passen men med vissa förändringar. Ett pass som skapar medvetenhet och samtidigt ger dig nycklar som du kan ta med dig om du vill vidareutveckla din övriga träning åt ett mer varierat och funktionellt håll. Ett pass som du kan vara med på påverka med dina önskemål och reflektioner. 

Glöm inte att shoppa till outletpriser!