Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa bontravel i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Angående covid-19

Har du funderingar över vad som gäller i samband med våra resor? Här finner du allmänna råd och vår policy kring de arrangemang vi anordnar. 

Inget är sig likt sedan coronapandemin spred sig över världen och detsamma gäller förstås de resor och arrangemang som vi på Bonnier News Lifestyle anordnar.

Först och främst följer vi alltid de senaste råd och restriktioner som myndigheter har satt på oss och på samhället och detsamma gäller de arrangörer vi samarbetar med i samband med arrangemanget. Exakt hur det görs kan skilja lite beroende på arrangemang och plats, men de kommer alltid att följas. Exempel på dessa är hur många personer som kan närvara, avstånd till nästa person samt förbättrade städ- och hygienrutiner.

På samma sätt kommer vi enbart att genomföra arrangemang som vi är säkra på kan göras på ett sätt som är tryggt och i enlighet med gällande restriktioner och rekommendationer. Genomförs de möter de alltså de krav som ställs från myndigheter och oss själva!

Vad gäller bokningsvillkor kan dessa skilja sig åt från arrangemang till arrangemang, men vår avsikt är alltid att vara så tydliga som möjligt med vad som gäller för aktuell resa i anknytning till var du gör din bokning. Givet att läget tillåter att vi genomför ett arrangemang på ett tryggt sätt, är det ordinarie avbokningsvillkor som gäller. Däremot är situationen i samhället hela tiden i förändring och om den så kräver så kan vi komma att ändra vår bedömning. I händelse av att hela arrangemanget ställs in på grund av detta kommer deltagaravgiften givetvis att återbetalas.

Har du fler frågor om covid-19 och hur vi hanterar detta i samband med våra arrangemang, tveka inte att höra av till aktuell researrangör.